Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke nombor 0128191941 atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Ahad, 6 Januari 2013

PERMATA CINCIN AKIK YAMAN HITAMPermata Akik Yaman Hitam ini berwarna kehitaman dalam cahaya biasa, tetapi jika disuluh dengan lampu atau cahaya dipantulkan ke dalam permata warna permata akan berubah, pamor permata menyerlah, tembus cahaya ke dalam permata.

Akik Yaman adalah salah satu batu cincin pakaian Rasulullah S.A.W, jadi menjadi sunnah jika kita umat Islam memakainya. Banyak kelebihan Akik Yaman Hitam ini, antaranya ketenangan fikiran dan kedamaian hati, tuah keberkatan dalam hidup, tarik rezeki dan membuka aura pengasihan dan silaturahim.

3 ulasan: