Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke nombor 0128191941 atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Jumaat, 18 Januari 2013

KELAPA MATA DUA


Kelapa Mata Dua. Kelapa ini masih ada airnya, boleh diproses untuk dijadikan minyak.

Minyak Kelapa Mata Dua juga mempunyai nilai mistik untuk dijadikan minyak urut, campuran minyak urut batang bagi tujuan kekuatan tenaga kelelakian, campuran minyak kebal dan seumpamanya.

Tempurung Kelapa Mata Dua dapat dijadikan permata cincin, campuran membuat bahan kebal, pelias peluru,Teropong Jin, Teropong Melihat Tuah Ayam bersabung, tarik duit Jin, terawangan dan pembisa pukulan.

Kelapa Mata Dua ini setara mistik dan auranya dengan Kelapa Buta, Kelapa Tunggal, Kelapa Hijau, Kelapa  Tujuh, Kelapa Tiga, Kelapa Kembar dan Kelapa Lahuh Bulan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan