Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke nombor 0128191941 atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Rabu, 21 Mac 2012

KOLEKSI MINYAK PUGAI

Koleksi Minyak Pugai. Macam-macam ada, ini belum keluar semua ni. Yang tengkumus kain kuning tu, itulah ibu Minyak Balabak. Ada Pugai Tujuh Serangkai, ada Pugai Birahi Puteri 7, ada Balabak Perindu, ada Bulu Perindu Puteri Kinabalu, ada Minyak Bulu Perindu Pisang Sabah, ada Pugai Balabak Api, ada Pugai Balabak Mani Gajah, ada Pugai Si Lompat Pagar, ada Air Mata Duyung, ada Minyak Buluh Perindu, ada Pugai Sanggul Bunian, ada Pugai Balabak Puki, ada Minyak Kayu Sumbang dan macam-macam lagilah.

Pilih saja kamu, semuanya asli keluaran Geliga Kinabalu.

5 ulasan:

 1. wow banyaknyaa...kasi jual murah sket la sama sa ni...

  BalasPadam
 2. minyak balabak berapa???

  BalasPadam
 3. mnyak balabak mahar berapa tuan????

  BalasPadam
 4. alaa .. kasi list semua minyak pugai bha .. biar kami tau pugai apa yg ada .. haha ..

  BalasPadam
 5. Tuan..boleh bg no telefon.saya memerlukan minyak pugai ni tuan

  BalasPadam