Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 6 Jun 2016

PERMATA ANGKAT SERIBU


Batu Angkat 1000. Baru sampai dan stok terhad. Insya Allah, rokok dihisap jadi tawar, jika digenggam tenaga dalaman boleh berlipat ganda dan boleh mengangkat benda yang berat, jika dibawa berlari atau mendaki gunung dan bersukan tidak akan merasa cepat penat dan kekuatan tenaga bertambah macam ada Turbo Power.

Mengubati salah urat, lesu lemah anggota dan strok, angin ahmar dan rheumatik. Mengubati dan memulihkan gangguan jin dan saka dalam badan. Pendinding diri dari serangan sihir, pemukau pandangan orang sehingga dikagumi dan dihormati orang yang memandang.

Jika dipakai berterusan, Insya Allah mampu mengubati lemah tenaga batin dan mati pucuk. Menambah kekuatan zakar dan tenaga kelelakian.

1 ulasan:

  1. Berapakah harga bagi batu ini? Terima kasih.

    BalasPadam