Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 6 Jun 2016

KERIS NAGA TUNGGAL
Keris Naga Tunggal. Pusaka orang dahulu kala warisan turun temurun.Koleksi peribadi.

Pamor Ular Naga. Pada bilahnya ada corak Ular Naga dan jaluran pamor yang membentuk kalimah Allah pada bilah secara alami. Keris Lurus tanpa Lok dan boleh berdiri di tepi sarungnya.

Keris ini ada isinya dan Insya Allah boleh menyerang musuh secara ghaib. Jika ada serangan sihir atau lawan ilmu batin, Keris ini akan hadir dalam mimpi si empunya dan terbang bertarung dengan gangguan atau penyerang sihir atau ilmu tuju yang hendak mencelakakan si empunya keris. Keesokannya, Keris ini akan kelihatan terkeluar dari sarungnya sesuai dengan kadar kekuatan serangan yang dilawannya.

Bilah Keris sentiasa berbau harum mewangi tanpa perlu diperasapkan atau dimandikan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan