Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke nombor 0128191941 atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 10 Oktober 2011

BATU GELIGA LANDAK HITAM DAN PUTIH


                                                                Geliga Landak

Batu Geliga Landak.Geliga ini sangat banyak khasiatnya.Antaranya boleh menjadi penawar bagi penyakit-penyakit kronik seperti reumatisme, ampus ( sesak nafas ), anti kanser, luka-luka dalaman dan berbagai macam penyakit. Geliga ini asli diambil dari perut landak hutan mati beragan yang diperolehi dari kawasan pergunungan Crocher Negeri Sabah. Jika ada yang berminat sila sms saya. Pat-pat siku lipat, Siapa cepat dia dapat.

2 ulasan:

 1. kawan ada dapat satu tapi sudah jual dia bilang
  ada gambar yg sempat diambil oleh ku
  www.cakap2u.info/2012/03/geliga-landak.html

  sekian

  BalasPadam
 2. Saya ada koleksi geliga landak tepung. Bagi yang berminat bisa menghubungi +6285382161644

  BalasPadam