Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 1 September 2014

MINYAK COBRA


Minyak COBRA khas untuk membesar dan memanjangkan senjata sulit lelaki. Sapu dan urut selama 21 hari jadi panjang dan besar, kepalanya macam Ular Cobra, kalau mangana....mangajan si kawan merah mukanya manahan kabasaran, langap-langap mulutnya kasadapan, mangirik kagalian, malenggang-lenggang nda katantuan, sasak nafasnya, panuh ba mulut atu.

Urut saja, nampak terus batangnya mangaras, saiz membesar, kapalanya mangambang macam Cobra. Untuk lelaki sahaja, perempuan tidak boleh guna untuk urut nenen, nanti jadi panjang dan basar gantung-gantung, kalau jalan lugai-lugai. Lelaki, O.K boleh guna. Kalau sudah pakai minyak ni barang pun tahan lama kalau ba antam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan