Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Ahad, 28 September 2014

KAYU MALING BUNIAN


Kayu Maling Bunian. Khas untuk menangkal pencuri dan penjahat, pendinding diri, rumah atau premis perniagaan. Diperolehi dari sebuah Istana Bunian di Tenghilan, Sabah dengan keizinan Raja Bunian yang mendiami istana tersebut.Lokasi terperinci biarlah menjadi rahsia kerana itu syaratnya.

Insya Allah orang yang berniat jahat kepada kita tidak akan menjadi dan niatnya bertukar menjadi baik,pencuri yang ingin mencuri rumah atau kedai akan kabur pandangannya,pintu masuk menjadi ghaib dari pandangan penjahat,fikiran orang yang ingin menzalimi kita dan harta benda kita akan menjadi bingung seakan hilang ingatan.

Jika digunakan, simpan saja di tempat tertentu dan tawakkal kepada Allah.

1 ulasan: