Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 1 September 2014

BAMBU TUMPAT HARIMAU SYARIFF USMANBambu Tumpat Harimau Syariff Usman. Bambu mistik dan banyak kegunaanya.Search saja dalam ruangan di atas dalam Geliga Kinabalu mengenai kegunaan dan aura mistiknya.

Pewaris Syariff Usman wajib memilikinya sebagai tanda ingatan kepada perjuangan nenek moyang anda. Bukan senang mau dapat Bambu Tumpat Berduri Gereng Harimau. Bambu Harimau atau Bambu Gereng adalah bekas Tiang Bendera Syariff Usman Marudu. Bendera Syariff Usman pula adalah berlambangkan Harimau Merah.Mistik atau ada karamah di sebaliknya hanya darah pejuang sejati saja yang faham dan mengerti.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan