Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 22 Februari 2016

TANDUK ANAK KIJANG PUTIHTanduk Anak Kijang Putih. Berasal dari Pedalaman Pensiangan. Selalunya, anak kijang belum bertanduk sehingga usianya melebihi setahun. Berbeza dengan anak kijang putih ini yang sejak kecil telah tumbuh tanduknya. Anak kijang yang tidak beribu telah terjerat dan ternyata ia bertanduk meskipun masih anak lagi. Begitulah cerita asal mulanya Tanduk ini.

Penunduk dan menaikkan wibawa diri sehingga dikagumi dan dihormati orang. Kata-kata didengar, diikuti, disegani. Orang yang memandang baik lelaki atau wanita menjadi kagum dan takjub seolah-olah terpukau apabila si pemikai melintas dan terpandang oleh orang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan