Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 22 Februari 2016

MINYAK BUMI PASAK BUMI


Minyak Bumi. Minyak Bumi jenis ini dikenali dengan Minyak Pasak Bumi kerana jika diterbalikkan botolnya, minyaknya tidak akan tumpah meskipun botolnya tunggang terbalik. Minyaknya tidak beku, tetapi tidak pula tumpah walaupun muncung botol berada di bawah dan penutupnya terbuka.

Dicari orang kerana minyak ini banyak kegunaanya seperti pendinding segala macam angkara jahat manusia dan jin khianat, menjaga rumah daripada kemasukan sihir dan kecurian, mematikan niat jahat orang, menahan kemarahan orang, pendinding racun, mematikan sihir dan santau.

Berguna juga sebagai media penunduk dan pengasih ampuh. Ada pula mencarinya untuk tujuan menarik duit. Wallahu ahlam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan