Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 22 Februari 2016

GELIGA KATILAYU


Geliga Katilayu. Masih alami dan dapat dari pokok Katilayu.

Digilai peminat mistik terutamanya di Indonesia yang maklum dan tahu kegunaan alami Getah Katilayu. Antaranya memudahkan urusan, menarik langganan, memikat orang, menarik cinta sayang, memudahkan dapat ikan dan buruan, memudahkan mencari dan menarik customer terutamanya dalam perniagaan Direct - Selling, pendinding diri dari kejahatan sihir dan gangguan penjahat jalanan.

Baik untuk dijadikan buah loket dan dibawa jalan-jalan cari makan.Sesuai untuk semua jantina baik lelaki, wanita ataupun pondan.

1 ulasan: