Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 22 Februari 2016

GELIGA KIMPOI AYAM


Geliga Kimpoi Ayam. Batu Geliga yang sukar diperolehi. Batu ini digigit oleh ayam jantan sambil memanggil ayam betina. Apabila ayam betina datang berlari-lari menuju ayam jantan, batu ini dilepaskan dan ayam betina dikimpoinya. Ayam jantan mengawan ayam betina berkali-kali.

Petua orang dahulu kala, batu atau kayu yang dipatuk dan digigit ayam jantan selepas itu ia mengawan ayam betina maka batu tersebut besar gunanya, iaitu :

1. Boleh menarik birahi wanita jika dipakai dan digentel-gentel. Wanita akan terangsang, naik berahi dan jatuh cinta
2. Boleh dijadikan pelaris diri sehingga sesiapa yang memandang menjadi suka berkawan dan berminat dengan kita
3. Boleh menjadi pelaris perniagaan
4. Boleh merangsang dan menambah nafsu kejantanan lelaki
5. Menguatkan tenaga batin lelaki mahupun wanita

Wallahu ahlam.

3 ulasan: