Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Ahad, 6 Disember 2015

CINCIN GELIGA AYAM


Cincin Geliga Ayam Jantan. Geliga Ayam Jantan berupa telur batu. Dicanai menjadi permata cincin.

Ikat ring Perak Jawa, saiz ring 9.

Wasilah kekuatan sex macam ayam jantan yang tidak berhenti mengawan, pemikat gadis idaman, diminati ramai, keberanian diri macam ayam jantan, menghilangkan ragu-ragu dan kurang yakin diri, pelaris dan memudahkan jalan masuk rezeki.

Jika dimandikan pada ayam sabung atau peninju akan menjadi Penimbul yang ampuh sehingga kuat, berani dan tahan pukul. Koleksi mistik orang lama.

1 ulasan: