Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Ahad, 6 Disember 2015

CINCIN BADAR KINABALUCincin Permata Badar Kinabalu. Menyimpan aura kekuatan dan mistiknya Gunung Kinabalu selaku gunung tertinggi di Asia tenggara.

Jika dipakai, serasa ada kekuatan yang keras menyarungi tubuh pemakai, badan menjadi keras tegap, padat dan tidak muda penat. Pemakai akan sentiasa cergas, kuat, awet muda dan ceria.

Jika dipakai sewaktu tidur malam, macam-macam ilham mistik akan dialami antaranya berdasarkan pengalaman pemakai adalah mimpi bertemu Puteri Bunian Kinabalu, menembusi alam ghaib dalam mimpi sehingga boleh berkomunikasi dengan alam ghaib, dapat melihat jin yang dihantar oleh musuh ghaib atau sihir ghaib sehingga dapat berlawan secara ghaib dengan jin sihir, disarungi kekuatan seakan kekuatan Badang ketika dalam tidur, terdinding dari serangan sihir, jin dan racun.

Pemakai mudah dikenali, disegani, dihormati kawan dan lawan, pemakai nampak lebih beraura dan tegar tubuh badannya.Wallahu ahlam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan