Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Sabtu, 19 Disember 2015

CINCIN BATU BACAN KINABALU


Batu Bacan Kelabu Hijau dari Gunung Kinabalu.

Kedamaian hati, ketenangan jiwa, penghilang stress, memperbaiki aliran darah hingga rasa santai dan damai seakan damainya jika berada di puncak Gunung Kinabalu.

Jika kita memakainya, sentiasa jadi perhatian pandangan dan lirikan mata orang. Jika kita pakai, kita mesti akan memandang dan menggosok permata cincin ini berkali-kali seakan menjadi gian dan ketagihan. Begitu jugalah orang di sekeliling kita, akan jadi ketagihan dan minat gila kepada kita.

Jangan heran, kalau bos jadi sangat suka dan sayang pada anda jika memakai cincin ini.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan