Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Jumaat, 12 Januari 2018

BATU PETIR PANCA WARNA 4 ANASIR


Batu Petir Panca Warna 4 Anasir. Ada 4 warna yang dalam sebiji Batu Petir Mistik iaitu Coklat, Kuning, Hitam, Kelabu.

Batu Petir ini berpeluh, berubah warna dan mengeluarkan debu karat kehitaman, kelabu dan kuning yang basah berpeluh. Mana kala bahagian yang berwarna coklat kemerahan tidak mengeluarkan peluh seperti tiga bahagian warna yang lain. Koleksi super mistik yang hanya ada satu-satunya.

Bereaksi dengan unsur 4  Anasir alam dan jasad insan iaitu Tanah, Air, Angin dan Api. Justeru itu, Batu Petir ini boleh bertukar menjadi panas, sejuk, berwap dan berdebu kerana adanya anasir yang empat. Auranya memang super power.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan