Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Ahad, 7 Januari 2018

BAMBU SUMBANG PATEL LELE COMBONG


Bambu Sumbang Patel Lele Combong. Dahan lelenya menembusi induk bambu sehingga menjadi berlubang Combong. Ruasnya pula adalah jenis Patel lele yang bersambut. Fenomena mistik semulajadi alam yang tentunya beraura ghaib yang amat berguna untuk mereka yang mengetahuinya.

Bambu ini berfungsi untuk memudahkan laluan segala urusan harian khususnya berkaitan pergaulan dan perniagaan. Mempunyai aura pengasihan dan daya penarik yang tidak mengira usia, jantina dan rupa seseorang jika memakai bambu ini maka pancaran aura daya tarik, pengasihan, pelarisan, penunduk umum, terpandang tinggi dan dikagumi orang akan menyaluti batin diri orang tersebut.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan