Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Ahad, 7 Januari 2018

BATU ASAH BURUNG HELANG


Batu  Asah Burung Helang. Dikenali juga sebagai Batu Sarang Helang atau Geliga Helang.

Digunakan oleh Burung Helang untuk mengasah paruhnya dalam sarangnya. Selalunya berpasangan dengan Kayu Manang Burung Helang dan Bulu Perindu Sarang Helang.

Media untuk Sabung Ayam, digunakan untuk memancing ikan mudah mendapat ikan, dibawa berurusan mudah berjaya dan dibawa bergaduh menjadi media pemberani dan kekuatan luar biasa.

Wsap no.01112686762.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan