Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Selasa, 6 Januari 2015

KEMENYAN APEL JIN DAUN 11


Kemenyan Apel Jin Daun 11. Jarang diperolehi Kemenyan Apel Jin Daun Sebelas.

Persyaratan untuk upacara alam ghaib seperti panggil khadam barang mistik, tarik dana, tarik pusaka ghaib,tarik harta karun, perundingan dengan penjaga alam ghaib, membuka pintu alam ghaib dan sebagai upah makhluk ghaib bagi melakukan kerja-kerja mistik di alam mereka.

Boleh digunakan untuk memulihkan barangan mistik yang telah rosak,memanggil kembali  khadam barang mistik yang  lari,menguatkan aura dan power barangan mistik dan berkhadam.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan