Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 26 Januari 2015

BOTOL TEMBAGA KUNINGANBotol Tembaga Kuningan. Antik dan mistik. Tembaga jenis tebal dan berat, mulut ngam-ngam saiz duit syiling RM50 sen.

Item jenis ini dicari orang untuk tujuan proses tarik dana dan bukannya senang untuk ditemui, jarang ada di pasaran. Mengikut guru-guru yang arif dalam proses, item jenis ini paling mudah digunakan dalam upacara tarik dana berbanding dengan item mistik jenis batu atau barang alami.

Hanya ada satu saja, siapa cepat dia punya dan bukan senang mau dapat ni terpaksa pujuk orang bunian yang menjaga harta ini.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan