Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke nombor 0128191941 atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 18 Februari 2013

MINYAK TAPAL JIN EMASMinyak Tapal Jin Emas Daun 7, asli dari Turki dan disimpan dalam kristal bersegel. Minyak ini sangat disukai oleh Puteri Bunian dan khadam Puteri barang-barang mistik. Jika khadam geliga kamu adalah golongan Puteri Kayangan atau Puteri Bunian, maka minyak ini sangat cocok untuk penjagaan barangan mistik berkenaan.

Sapu je pada geliga atau barang berkhadam, auranya akan bertambah dan keindahannya terjaga, jika sedang tidur khadamnya akan tersedar, jika jauh akan datang segera mendekat, jika malas akan segera menjadi cergas, jika lemah akan menjadi kuat.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan