Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 10 November 2014

TASBIH BATU GUNUNG BERAPI PINATUBOTasbih Batu Gunung Berapi Pinatubo. Maca-macam gunanya.Melipat gandakan kekuatan tenaga dalaman, kekuatan tenaga luaran,ketahanan badan,membersihkan aura jahat dan negatif dalam badan, pantang dibenci dan ditakuti oleh makhluk halus,ditakuti orang bersaka dan saka,hantu,jembalang,jin dan sebagainya.Pendinding diri dari serangan ghaib dan sihir. Bawa tidur simpan bawa bantal je.Tiada pantang.

Sesuai digunakan untuk dibawa mengubat orang sakit,kerasukan jin macam orang gila,terkena sihir,santau dan gangguan halus.Simpan je dalam poket,Insya Allah auranya boleh meresapi badan si pemakai apa lagi kalau dibawa berzikir.

Kalau ada jin yang bertenaga kuat macam tenaga lima orang dan merasuk orang histeria,cuba kamu bawa tasbih ini dan lawan dia one by one,mampukah dia mengalahkan tenaga si pemakai Tasbih dengan berseorangan?,cuba dulu baru tau.

Nah cuba...? murah saja maharnya,mampu milik.

2 ulasan: