Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Khamis, 6 November 2014

PERMATA BATU BACAN KINABALUBatu Bacan Kinabalu. Permata cincin dan permata buah kalung Batu Bacan Kinabalu. Batu Bacan menjadi kegilaan di Indonesia sebagai batu Raja Pemikat dan Penakluk wanita. Walau bagaimanapun, di Sabah juga ada Batu Bacan yang tidak kurang hebatnya.Malahan di Indonesia harganya menjangkau ribuan ringgit.

Keunikan Batu Bacan Kinabalu ialah warnanya boleh berubah kadang-kadang hijau jernih,kadang-kadang hijau kebiruan.Jika disenter dengan lampu, biasan tembus cahaya akan menyinar warna berkilau star seakan warna pelangi putih.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan