Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Khamis, 6 November 2014

CINCIN GELIGA KELAPA ANTI BASIGeliga Kelapa Asli. Telah lulus diuji anti basi 2 hari, nasi tidak basi. Telah lulus ujian gores di wang kertas RM1.00, warna biru wang kertas melekat pada Batu Geliga apabila digores pada permukaan wang kertas iaitu ciri-ciri keaslian Geliga Kelapa, jika Geliga Kelapa Buatan, warna wang kertas tidak akan melekat di batu..

Selain anti basi, geliga ini juga menjadi asbab raja pelarisan dagangan di restoran makanan,penyedap masakan, pendinding ghaib daripada serangan sihir dan racun,dipandang hormat oleh orang,Insya Allah. Koleksi peribadi untuk dilepaskan kepada peminat tegar.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan