Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Sabtu, 17 Mac 2018

GELIGA ULAR NAGA MANI
Geliga Ular Hijau atau Naga Mani. Koleksi kesayangan untuk dimaharkan kepada peminat yang ingin menjadi kolektor.
Masih alami, belum dicanai atau dipotong.Permukaan geliga berkilat, ada imej lingkaran ular dan imej kulit ular.Bahagian bawah sedikit leper berlompang.

Pemikat dan Penunduk wanita, pendinding rumah, perubatan bisa dan sihir.Menundukkan manusia dan segala ular sehingga terkedu terbungkam tidak mampu memandang dan menunjukkan kemarahan atau kegarangan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan