Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Selasa, 22 September 2015

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA MAAF ZAHIR DAN BATIN

Assalamu alaikum dan salam sejahtera. Pada kesempatan ini, saya dan keluarga mohon jutaan maaf jika ada rakan-rakan dan sahabat mistik yang merasa tersinggung dengan bahasa dan penampilan saya dalam Blog Geliga Kinabalu.

Salam silaturahim yang berkekalan dan ampun maaf atas segala kesilapan dan ketelanjuran saya sama ada saya sedari atau sahabat-sahabat yang sedari.

Semoga perkongsian minat dalam item mistik akan membawa erti persahabatan sejati dan bukan menjana bibit permusuhan. Tiada yang sempurna selagi kita bernama insan.

Selamat Hari Raya Aidil Adha Maaf Zahir dan Batin.Semoga semua sahabat diberkati Allah dan diberi kebahagian dunia dan akhirat.

Wassalam.

DSJ

Tiada ulasan:

Catat Ulasan