Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Khamis, 26 Jun 2014

BATU DELIMA PUTERI BUNIAN


Batu Delima Puteri Bunian.Koleksi simpanan lama. Kadang-kala menjelma penampakan Sang Puteri dan lima Dayang-Dayangnya. Harap Tuan Puteri tidak merajuk kerana Batu Delima ini telah diupload dalam blog dan tidak terganggu jika ada yang mencuba scan ghaib batu ini.

5 ulasan:

 1. Maharnya brpe..

  BalasPadam
 2. Maharnya brape...

  BalasPadam
 3. Salam sy sharul ingin tau brpe maharnya batu delima bunian... ni no hp sy 016 7195405

  BalasPadam
 4. Salam sy shahrul ingin tau maharnya batu delima bunian ni no hp sy 016 7195405

  BalasPadam
 5. berapa maharnya...sms saya di 0123961742

  BalasPadam