Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke nombor 0128191941 atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Sabtu, 31 Disember 2011

BATU MANANG COMBONG ALAM GHAIB


Batu Manang Combong Alam Ghaib.Pemberian alam ghaib hasil ritual di satu lokasi di Kota Marudu tahun lalu ( 2010 ). Batu ini sangat ganjil kerana ianya batu tetapi seakan-akan kayu. Permukaannya sangat halus seakan teras kayu dan berlubang ( combong ) di bahagian tepinya. Sangat sukar untuk mendapatkan kayu manang, apa lagi batu manang, bercombong dan persegi pula tu. Rezekilah katakan...terima je lah. Khasiatnya untuk perbicaraan mahkamah, kemenangan sesuatu pertandingan, menarik tuah rezeki dan kata yang biasa main nombor atau jakpot boleh manang bah kono. KOLEKSI PERIBADI tapi kalau ngam cerita, entahlah ba fikir-fikir dulu.

1 ulasan:

  1. di Muzium keningau ada satu..bentuk kayu tapi berat macam batu..datanglah p Keningau,tanya muzium keningau dmana..ada dipamer tu dsana..

    BalasPadam