Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Khamis, 31 Ogos 2017

GELIGA BESI


Geliga Besi. Ditemui dari dalam seketul batu. Bongkahan batu yang berkoclak apabila dipecahkan ternyata mengandungi dua ketul ibu besi.Berguna untuk bahan campuran membuat senjata mistik seperti keris, pisau, badik dan sebagainya supaya beraura kuat, berkhadam dan mempunyai khasiat kebal dan kuat daya mistiknya.

Sebagai pelias tembak, senjata tidak meletup dengan izin Tuhan jua. Sesuai dipasangkan dengan Bambu Tumpat, Puting Parang Patah, Tombong Kayu dan Kayu Manang untuk bekalan diri dalam pertempuran bersenjata.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan