Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Isnin, 2 Februari 2015

KAYU SIMPUL MARAUKayu Simpul Marau. Dari jenis Kayu Lima Sahabat iaitu kayu mistik yang berkaitan dengan alam bunian.

Kayu yang mempunyai daya mistik yang kuat untuk mengikat hati dan minda orang agar sentiasa setia, tidak membantah dan saling berbaik dengan kita.Sesuai untuk disimpan bagi mengikat dan mendamaikan anak isteri yang saling berbantah, isteri-isteri yang bermadu akan saling menyayangi.

Kayu ini juga berfungsi untuk menyimpul niat jahat orang yang ingin mencelakakan kita, mencegah daya sampai sihir dan ilmu hitam, membatalkan niat pencuri yang hendak mencuri barang atau memasuki rumah kita.

Boleh dibawa bicara di mahkamah untuk membuat hakim menyayangi dan simpati dengan kita dan terhalang niat jahatnya terhadap kita. Wallahu ahlam.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan