Selamat Datang Ke Blog Batu Geliga, Buntat, Kayu Mistik dan Barang Berhikmah

Segala batu-batu geliga, buntat, mustika, kayuan dan barang-barang berhikmah yang asli dan alami dari Negeri Sabah yang dipaparkan di sini adalah untuk dikongsi bersama dan dimaharkan kepada yang berminat.Pihak saya juga mengalu-alukan semua pihak untuk bekerjasama dengan saya mencari barangan mistik dan harta karun di Negeri Sabah sejauhmana ianya dibolehkan oleh Hukum Islam dan Undang-undang Negeri Sabah. Insya Allah segala apa sahaja hikmah yang ada pada sesuatu barangan itu adalah DENGAN IZIN ALLAH YANG MAHA KUASA.

Tiada kuasa apa yang ada di alam ini melainkan daripadaNYA dan dengan izinNYA jua.INGAT...LAH..hanya DIA yang Maha Kuasa. Mulakan dengan BISMILLAH... tekadkan dengan IZINULLAH dan akhirkan dengan TAWAKKALTU ILALLAH

Sekiranya anda berminat dengan barangan dalam blog ini
SMS ke atau whats up 01112686762 DATU SANGKULA JULASPI nyatakan jumlah mahar,masa,tarikh dan nama serta alamat penghantaran. Penghantaran akan dibuat dalam masa 3-4 hari menggunakan Pos Laju. Jika ada sebarang pertanyaan email ke : Sangkula.julaspi@gmail.com.

Khamis, 16 Oktober 2014

BATU PETIR PUTIH BADAR


Batu Petir Putih Kelas No.1. Warna Putih tetapi bertindak balas kuat pada magnet. Kata ahli Mistik, Batu Petir Putih adalah Batu Petir terbaik dan No.1 kerana belum menembak jin syaitan yang bergantayangan di langit untuk mengintip rahsia dari langit yang diturunkan oleh Allah berkenaan perihal alam dan manusia.

Syaitan yang mengintip rahsia Tuhan akan menyebarkan maklumat kepada Tukang Tilik, malangnya ramai yang kena tembak Petir dan Batu Petir Hitam adalah tanda Petir telah berjaya menembak syaitan jin jahat. Batu Petir Putih masih menyimpan kekuatan alami untuk menembak syaitan.Aura dan kuasa yang disimpan dalam Batu Petir Putih masih terjaga dan belum digunakan.Oleh itu, powernya sangat kuat untuk memusnahkan angkara Jin Syaitan.

Batu Petir Putih ini, bertindak balas dengan magnet dan tergolong dalam Badar Besi tetapi berwarna putih dan setakat ini mungkin belum pernah dijumpai oleh peminat barangan mistik. Pernah anda jumpa Batu Petir atau Batu Badar Besi berwarna putih..?. Mungkin hanya satu dalam sejuta.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan